FAQ SearchLogin
Tuxera Home
View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Nov 24, 2020 23:21



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
unable to mount EXT LBA (NTFS) using NTFS-3g (Solaris 10) 
Author Message

Joined: Tue Apr 21, 2009 22:40
Posts: 1
Post unable to mount EXT LBA (NTFS) using NTFS-3g (Solaris 10)
Hello,
I have 2 ntfs (~30 Gb and ~160 Gb) partition in second hdd (c0d1).

0. c0d0 <DEFAULT cyl 4862 alt 2 hd 255 sec 63>
/pci@0,0/pci-ide@6/ide@0/cmdk@0,0
1. c0d1 <drive type unknown>
/pci@0,0/pci-ide@6/ide@0/cmdk@1,0


Total disk size is 24321 cylinders
Cylinder size is 16065 (512 byte) blocks
Cylinders
Partition Status Type Start End Length %
========= ====== ============ ===== === ====== ===
1 Active IFS: NTFS 0 3823 3824 16
2 EXT LBA 3824 24320 20497 84

First of partitions (1 Active IFS: NTFS ) mounting without some problems.
(ntfs-3g /dev/dsk/c0d1p1 /export/windows)

But with second i have some troubles =(

# ntfs-3g /dev/dsk/c0d1p2 /export/d
NTFS signature is missing.
Failed to mount '/devices/pci@0,0/pci-ide@6/ide@0/cmdk@1,0:s': Invalid argument
The device '/devices/pci@0,0/pci-ide@6/ide@0/cmdk@1,0:s' doesn't seem to have a valid NTFS.
Maybe the wrong device is used? Or the whole disk instead of a
partition (e.g. /dev/sda, not /dev/sda1)? Or the other way around?

How can i mount second (EXT LBA) partition?
For mounting i use ntfs-3g-2009.4.4
p.s. with FSWfsmisc FSWpart, partition c0d1p2 is mounting.

thanks


Tue Apr 21, 2009 23:18
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Original forum style by Vjacheslav Trushkin.